Cum poți colora orice toamnă?

Ideea articolului de azi mi-a venit printr-o mică conexiune cu copilăria. Mai concret, dintr-un episod din serialul animat Phineas și Ferb. Nu știu cât îți e de cunoscut, însă îți voi da mai mult context să înțelegi în totalitate textul de azi. Cei doi erau niște băieți care în timpul în care nu erau supravegheați de părinți, își puneau creativitatea la încercare, inventând și construind tot felul de nebunii pentru a se distra. În unul dintre episoade, protagoniștii și-au propus să dea viață unei mașini care să aducă ce e mai frumos din iarnă, vara. Și au numit-o specific viarnă.

Te întrebi unde vreau să duc articolul cu exemplul de mai sus? Toate la timpul lor, dragul meu cititor.

Nu știu de tine, însă personal, nu mi-a plăcut niciodată toamna. Fără s-o gândesc prea mult, pot spune că încă există în interiorul meu sechele ale unor traume de când eram mic. Și anume: sfârșitul vacanței mari. Îți mai aduci aminte de acest moment? Cum număram fiecare zi până la începerea școlii? Cum trăiam ultima săptămână de dinainte de toamnă, de parcă ar fi fost ultima din viața noastră? Sau cum puneam statusuri pe mess: „Dnd, aFaRa, Kne yMy sCri3 aRe IgNOr3”

Nu vreau să ponegresc total acest anotimp, are și el frumusețile lui, străzile pline de frunze, nucile care îți transmit clar în ce perioadă a anului te afli, nelipsita preparată din prune, mai pune un Black Friday și ai atins toate punctele esențiale. Dacă ar fi să descriu toamna prin câteva cuvinte cheie acestea ar fi: planificare, strategie, mahmureală și speranță.

În schimb, primăvara, e cu totul altă mâncare de pește. Ție ce îți vine prima oară pe buze când vrei să spui ceva despre acest anotimp? Care-i starea de spirit pe care o ai? Pentru mine ar fi: energie, voință, putere, acțiune, sănătate și lista poate continua.

Mereu mi-a plăcut să îmi pun întrebări care să mă solicite și să lupt cu mintea mea în căutarea unui răspuns pe măsura întrebării. Una dintre aceste curiozități a fost cum fac din toamnă, primăvară?

Mi-am dat seama că metoda copilăriei cu număratul zilelor rămase nu ajută prea mult. Prin urmare, am fost nevoit să trec la nivelul următor. Și am ajuns la concluzia că instrumentele de care am nevoie pentru a schimba un interval de timp sunt un pix și o hârtie. Nimic mai mult, sau mai puțin.

În special, în ultimii 2 ani de când țin un jurnal și-mi dau timp în fiecare seară să îmi ascult nevoile și îmi permit să mâzgălesc unele gânduri care mă apasă pe suflet, apoi apare atât de natural soluția și cel cât de mult iubesc că nu simt deloc neîncredere sau frică când fac asta. Mă simt liber. Acest obicei a fost unul magic pentru mine și sunt convins că dacă ești pasionat de scris, înțelegi perfect aceste trăiri. .Așa am depășit orice anotimp, orice stare negativă și am spus mereu cu zâmbet larg că tipul cu coarne, nu e atât de negru, precum pare.

Bineînțeles că scrisul nu e singurul lucru care mă ajută să depășesc vremea de afară, printre obiceiurile benefice am putea enumera și: cititul, meditația, șahul, admiratul lucrul mărunte, recunoștința pentru tot ce am, o conversație cu cineva drag și plimbările lungi. Însă cel mai benefic e așternutul gândurilor pe foaie înainte de culcare, aici se produce cu adevărat magia.

O altă abordare deosebită asupra dilemei cum facem din toamnă, primăvară am zărit-o la prietenii de la  springfarma.com, pe care nu aveam cum să nu-i menționez. Nu cred că mai au nevoie de alte prezentări, hai, în caz că nu ai auzit de ei, sunt fosta farmacie la preț mic. Să îți ofer un mic secret din călimara lor ascunsă, asta așa, că ai fost cuminte până acum. Și-au propus să ofere stări de bine prin produsele lor, să livreze de fiecare dată peste așteptări și să te facă să zâmbești înainte să pui mâna pe vreun produs sau medicament. Îți voi lăsa în continuare un clip cu o mică prezentare.

După cum poți observa, principiile lor se aliniază perfect cu ce ți-am povestit până acum. Am promis că n-o să le dezvălui secretul prin care reușesc să ofere acele mici bucurii, totuși dacă ai comandat cel puțin o dată de la ei, sunt convins că știi despre ce vorbesc.

Mai mult de atât, îți voi spune unele observații pe care le-am făcut cu privire la serviciile lor.

Listă colorată cu așa da-uri:

  • Farmacia la preț mic, nu a ales numele întâmplător. Cu toate că nu mai are aceeași denumire, filosofia rămâne aceeași. Verifică această informație, pentru a te convinge.
  • Oferă produse naturale, din plante.
  • Transport în toată țara. Am apreciat aici că sunt foarte atenți la detalii, și pentru județele Ilfov și București se asigură transport special pentru comenzile cu medicamentele care necesită o anumită temperatură
  • Posibilitatea de a achiziționa medicamente, fără prescripție medicală
  • Gamă foarte variată de produse: dermato-cosmetice, protecție solară, îngrijirea tenului
  • Produse unice în România ce se găsesc doar în farmacia Spring, cum ar fi cele din gama La Cabine
  • Farmecul prin care a reușit să își educe clienții că nu sunt o simplă farmacie unde mergi pentru că „trebuie”

Mai spun :)?

Sper că ți-a plăcut articolul de azi și ai găsit informații folositoare aici.

Ai grijă de tine :)!

Sursa: arhiva personală, https://www.springfarma.com/

Nota: Acest articol a fost scris în cadrul competiției Superblog 2021

2 gânduri despre „Cum poți colora orice toamnă?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.