Încălzește-i Inima Cu Spring Farma

Adoptă numele primăverii, însă nu e anotimp consacrat

E mereu lângă tine, mai ceva ca un părinte dedicat

Zumzetul lor îți face inima să cânte

Iar energia transmisă nu poate fi măsurată în cuvinte

Îți promit că până la finalul articolului vei înțelege această ghicitoare!

Până atunci hai să mai povestim, că tot a venit primăvara peste noi. Personal, anul 2022 a început foarte promițător, am reușit să fac anumiți pași pe care n-am avut curaj să-i facă până acum. Să încep un curs de scris pe care îl pot amânam de doi ani de zile, să meditez zilnic, să-mi asum mai multă responsabilitate în tot ce ține de viața mea și poate cel mai important element, să încep să am grijă cu adevărat de sănătatea mea.

Am început prin a renunța la toate lucrurile nocive de la țigări până la sucuri. Recunosc că de sport încă nu m-am apucat însă primăvara doar ce a venit. Cu siguranță lucrurile nu vor rămâne așa. Am bănuiala că razele soarelui vor fi un bun aliat în bătălia cu exercițiile fizice.

Nu știu cum e pentru tine, însă anotimpul ghioceilor vine cu un mare plus de energie pentru mine. Un stimulent natural care îmi dă chef de viață, să-i spun așa. Iar sentimentul vitalității m-a însoțit întotdeauna la începutul lunii martie, dacă stau puțin să mă gândesc, aripile mi-au crescut cel mai proeminent în această perioadă.

Rutina mea pentru primăvară e una cât se poate de normală, nu pot spune că fac lucruri extravagante sau ieșite din comun. Însă am remarcat un mic truc, pe care vreau să ți-l spun și ție. Indiferent de cât de mărunte sunt activitățile tale, fă-le cu drag, ia-ți mereu câteva momente să te bucuri de tot ce ai în viață, fie că e puțin sau mult. Sunt convins că ai tu acolo câteva motive pentru să spui zilnic mulțumesc.

Am încercat să transmit o emoție prin tot ceea ce fac, fie că e vorba de un text, de o poză, sau de o activitate prin curte. Am ținut neapărat să existe acolo o amprentă personală care să-mi permită să mă bucur de proces. Tocmai ai aflat unul dintre secretele mele. Următorul e mai aproape decât crezi. Hehe.

Pentru specialiști, dar nu numai

Simt nevoia să vorbesc despre o amintire care m-a ținut treaz nopți întregi. Ceva destul de personal, poate ai avut și tu experiențe asemănătoare, cine știe? Prin clasa a 7 a, am început să am unele probleme de sănătate. Nu-ți face griji, nu a fost nimic grav, însă am aflat verdictul ani mai târziu. Inițial nu am acordat prea mare importanță acestei probleme, credeam că e ceva trecător. (mare greșeală) La câteva luni distanță, părinții mei au decis că e timpul să consultăm un doctor avizat până nu se intensifică disconfortul. Am fost la un cabinet de specialitate, unde am dat peste o doamnă (trecută prin multe primăveri) care m-a chemat la consultație în fiecare lună, timp în care mi-a recomandat tot felul de medicamente și medicamente menite să-mi remedieze problema de sănătate. Nu a fost așa.

Am aflat ulterior ( de la un alt doctor) care au fost adevărate cauzele ale problemei și cum pot scăpa cât mai repede ea. Bineînțeles că mi-a schimbat și tratamentul.

Am evitat să dau prea multe detalii în povestea de mai sus, pentru că le văd irelevante pentru articolul de față. Ideea pe care vreau s-o subliniez e să ne uităm de două ori în mâinile cui ne punem sănătatea.

Documentarea e bine venită în orice arie a vieții tale, în special în deciziile în care îți pot afecta în mod direct viața. E ceva esențial să putem face distincția între un lucru care ne ajută și altul care ne afectează.

Stai liniștit, există soluții pentru orice în viață. Iar o variantă care îți poate oferi cu adevărat o mână de ajutor este Spring Farma – farmacia online. Sunt șanse foarte mari să fi auzit de ei, în caz că mă citești de o perioadă mai lungă de timp, probabil îți amintești că am mai scris un articol despre ei. E vorba chiar de Famacia la Preț Mic, care și-a schimbat numele în anul 2019 în Spring Farma. De menționat e faptul că toate suplimentele alimentare de pe site, sunt notificate de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare. Cum de altfel sunt și cosmeticele și dermatocosmeticele care sunt notificate CPNP ( Cosmetic Products Notification Portal.

Cu aceste informații bine întipărite în minte, dă-mi voie să-ți fac două mici obiecte magice care îți pot face primăvara mai frumoasă.

Garanția tenului sănătos

La Cabine Collagen boost e un produs care se asigură că oferă pielii tale doza exactă de care nevoie pentru un ten ireproșabil. Mai mult decât atât, aceste fiole previn apariția ridurilor și ajută semnificativ la densitatea pielii. Să nu mai zic că sunt prietenoase pentru toate tipurile de piele. Te-am pus puțin pe gânduri cu ce ți-am zis? Eu zic că merită să arunci un ochi pe site-ul lor.

🐝

O strălucire de păr demnă de reclame

Sursa foto: Spring Farma, prelucrare în canva.com

Dacă un măr pe zi, ține doctorul departe, la fel și o picătură din Difeel ulei de păr, ține factorii chimici la distanță. Nici nu știu cu care dintre beneficiile acestuia să încep.

În primul rând te ajută să îți păstrezi scalpul sănătos. Îți îngroașă firele de păr pușcate (vorba unui vecin) și nu în ultimul rând, îți hidratează părul și îi presară „sclipiciul” care o să întoarcă capete pe stradă. Eh, exagerez puțin, însă vei avea partea de o strălucire memorabilă a părului.

🤩

Cu aceste două cadouri nu vei da greș niciodată, ai curaj să mergi pe mâna mea.

Cum a fost experiența ta cu produsele Spring? Le-ai folosit? Ai auzit de ele? Lăsă-mi părerea ta în comentarii.

Nota: Acest articol a fost scris cu drag pentru competiția Superblog 2022.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.