Bârlogul artistului

E timpul să trecem la fapte. Astăzi vom vorbi despre latura artistică din interiorul nostru.

Și nu vreau să intru în complexitatea acestei noțiuni, în esență, fiecare poate înțelege ce vrea prin artă. Însă un aspect este identic pentru toți. Și anume: abundența senzațiilor care ne colindă sufletul la contactul direct cu sfera artei. Senzații, emoții, energii, povești, sentimente, spune-le cum dorești.

Am ajuns la concluzia că oamenii sunt dispuși să plătească sume foarte importante pentru aceste senzații, să le spunem așa. Gândește-te doar la cea mai mișto vacanță din viața ta, așa-i că ai putea să mi-o povestești până la cele mai mici de detalii? Cu toate că au trecut ani buni de atunci. Acest lucru se întâmplă pentru că ai avut parte de niște emoții deosebite, te-ai simțit special, cu alte cuvinte, ai avut parte de o atmosferă senzațională.

Întrebarea mea suna cam așa: cum ar fi să poți aduce toate aceste stări chiar la tine în acasă?

Nu-ți face griji, nu trebuie să îți bagi nimic în vene și nici să încerci diferite substanțe.

Favi.ro ține cont de nevoile tale și te ajută să îți întâmpini oaspeții cu senzații premium. Și aici ne putem referi la un ambient mai plăcut, în care orice invitat să guste din comoditatea și afecțiunea locuinței tale.

Am observat că-n ultima vreme, oamenii reușesc să folosească tot mai des pentru decorarea propriei case diferite artificii artistice, care se mulează perfect pe visele lor. O mică bibliotecă pentru cărțile preferate, o canapea fix în fața televizorului, pentru seriile de Uefa Champions League și lustre cu anumite leduri care să le ofere copiilor plăcerea de a fi în lumina reflectoarelor. Toate lucrurile enumerate mai sus, pe lângă rolul decorativ, care dau un mare plus estetic, au și factorul psihologic, care te face să te uiți cu drag la mediul în care trăiești și totodată îți dau un stimulent care te ajută să mai faci un pas în față.

Nu cred că sunt singurul care pune mare preț pe spațiul în care locuiește, în special pe suprafața dedicată muncii. Personal adopt filozofia minimalismului japonez, n-am nevoie de multe obiecte să fiu fericit, însă calitatea acestora e crucială. Mi-au plăcut mereu obiectele care ieșeau din tiparele clasice, care erau în același timp atât elegante, cât și ciudate și care nu se găseau la orice colț. Mereu mi-a plăcut ca inspirația să izvorască fix din locul în care mă trezesc dimineața.

Pentru mine atmosfera ideală, în primul rând trebuie să strige RELAXARE. Doar când acest criteriu este bifat, pot spune că mă simt cu adevărat acasă. Mai apoi, să fie cât se poate de multă liniște, fără vecini cu bormașini și gusturi îndoielnice la muzică. Curățenie, bineînțeles, dar aici, din fericire, pot acționa singur să mențin ordinea camerelor mele. Și nu în ultimul rând, să am mereu alături oameni dragi cu care să-mi împart micile plăcerile ale vieții.

Un ultim gând cu care vreau să te las, ține minte, oamenii vor uita vorbele pe care le spui, însă nu vor uita niciodată felul în care i-ai făcut să se simtă :).

Sper că ți-a plăcut articolul, iar dacă vrei să citești și alte texte scrise de mine, ești liber să o faci.

Sursa fotografiilor: https://favi.ro/ ; arhivă personală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.