Așa mai vii de acasă

Ce frumos e să ai mereu pe cineva aproape, să ai gânduri îndrăznețe care să devină realitate și să primești tot ce e mai bun pentru tine.

Astăzi ți-am pregătit ceva inedit, în special dacă ești pasionat de construcții sau ai vrea să aduci un mic bonus casei tale. Dacă ți se potrivește descrierea, povestea de azi e pentru tine.

Gândește-te cât este de importantă fundația într-o relație, de ce natură vrei tu, cât de mult contează de unde se pleacă, cum valorile tale morale tind să fie aliniate pe aceeași linie cu cele a persoanei iubite.

Ce vreau să spun prin exemplu de mai sus? Cum în viața personală, pentru a construi ceva extraordinar, avem nevoie de o persoană la fel de extraordinară care să ne completeze, exact așa stau lucrurile și când ne referim la materiale de construcții.

Află că prietenii de la vindem-ieftin.ro te pot ajuta să îți împlinești cele mai mari dorințe. Dacă te-ai săturat să mai auzi expresii celebre din categoria „nu vă supărați, dar cine v-a lucrat aici?” îi pot recomanda cu multă căldură. Tata când intră pe site-ul lor, uită de fiecare dată de noțiunea de timp și spațiu și efectiv nu-l mai putem dezlipi din fața ecranului. Își notează prețuri, scrie, desenează, sună, face proiecții, ceva de speriat. Are o plăcere atât de nebună pentru materialele de construcții, încât a ajuns să depășească cu desăvârșire timpul ce-l petrece mama pe site-urile de shopping.

Și termenul de prietenii, nu e unul întâmplător. Un aspect ce l-am apreciat la ei este faptul că reușesc să creeze o conexiune autentică între tine și brand. Astfel nu poate exista raportul client-brand, ci mai degrabă prieten-prieten. Și subliniez încă odată că acest aspect e unul crucial, doar amintește-ți de câte ori ți s-a întâmplat să eviți total o companie doar pentru că aveau oameni care te făceau să te simți prost și te vedeau doar ca pe o sumă de bani?

Cu toate că poate le apreciai produsele sau serviciile, modul în care ai fost tratat a fost unul lipsit de respect, poate nu ți s-a răspuns la telefon sau la mail, poate nu ai avut cu cine să porți o discuție civilizată sau poate ai dat de niște angajați care erau pe principiul „timpul trece, leafa merge”

Toate lucrurile menționate mai sus, nu se vor regăsi în principiile celor de la vindem-ieftin.ro. (Ai aici un link și către pagina lor de Facebook) Au preluat responsabilitatea să fie disponibili 24/24 pentru oamenii care cumpără de la ei. Astfel nu se pune problema să rămâi fără răspuns la întrebările tale.

Mai mult de atât, tot la ei, ți se oferă și o consultanță cu privire la raportul calitate-preț. O mare bilă albă și aici. Știu nenumărate cazuri de prieteni care doreau să se mute de la bloc la casă și au dat piept cu vestita vorbă „socoteala de acasă, nu se potrivește cu socoteala din târg”

Mereu mi-a plăcut să plăcut să cunosc, mai mult chiar, să am alături oameni tari. Pe care să știu că mă pot baza atunci când e cazul. Exact ca-n curtea școlii, când aveai spatele păzit doar pentru că erai prieten cu băieții mai mari.

Și nu în ultimul rând, providența site-ului dispune de tacâm complet de la acoperișuri la instalații electrice. Astfel, îți pot promite eu că dacă apelezi la ei, cât ești tu în viață, n-o să pice baraca pe tine. Dacă nu mă crezi, verifică recenziile video.

Sursa fotografiilor publicate în articole: https://vindem-ieftin.ro/

Nota: Acest articol a fost scris în cadrul competiției Superblog 2021 ediția de toamnă, în vedere probei cu numărul 5 „O sesiune de consultanță ține problemele la distanță.”

2 gânduri despre „Așa mai vii de acasă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.