Cabinetul digital care îți salvează buzunarul

Vine o vreme în care ridicarea semnelor de întrebare ajung să provoace răni adânci. Începem să simțim gustul nesiguranței și al incertitudinii. N-am putea exprima în cuvinte cât de departe suntem dispuși să mergem ca aspirațiile noastre să nu se bazeze doar pe niște simple speranțe.

Acestea sunt doar o serie de cuvinte stâlcite pe care le repetă neîncetat omulețul din creierul tău. Te-ai întrebat vreodată cum au apărut ele? Care e sursa lor? Ar trebui oare să le ignorăm? Sau poate ar fi indicat să le acceptăm?

Sunt convins că avem păreri total diferite față aceste dileme. Însă un aspect în care suntem amândoi pe aceeași lungime de undă e povestea pe care urmează să o auzi. Aproape că pot paria că ai trecut și tu prin ceva similar cu ce urmează să auzi.

Profitul net al unei decizii

Eram tânăr, entuziasmul îmi oferea o putere demnă de cei mai mari culturiști ai lumii. Nu aveam multe convingeri în viață, însă într-un lucru credeam 100%. Și acela era; nu voi muri sărac.

Am început să caut, să studiez ce făceau alții, să mă izolez de lume. Crezi că am avut succes? Nici pe aproape. Primele încercări s-au dovedit a fi eșecuri flagrante. Însă nu eram dezamăgit, eram conștient că toți acești pași fac parte din întregul tablou al procesului.

Bineînțeles oamenii au început să se amuze pe baza tentativelor mele de a crea ceva frumos, însă era mai puțin important. Știam că o să vină ziua în care glumele lor se vor transforma în celebrele replici: „ai avut noroc, te-au ajutat părinții, te-ai luat după x, daca aveam y facem ceva de 10 ori mai bun decât ce faci tu. „

Și ce crezi? Nu a trecut mult până a venit și ziua aceea.

Am început un proiect care se zvârcolea în imaginația mea de mai bine de trei ani. Ce-i drept, mi-a trebuit ceva curaj să-l scot la suprafață. Timpul deja devenea extrem de prețios și chiar nu-mi mai permiteam să am prea cunoscut regret de ce ar fi fost dacă?

Startul de această dată a fost mult peste așteptări. Am început pentru prima oară în viață să simt cum e să ai venituri pentru care cândva munceam și câțiva ani la rând. Dar nu m-am oprit aici, o mare parte din sumele pe care le făceam au fost reinvestite în afacere. Eram ca un copil răsfățat care era mereu cu ochii după cele mai bune jucării.

Partea mai puțin plăcută a fost faptul că sumele costurilor atingeau deja niște cote destul de semnificative. Și mai grav de atât era că existau multe cheltuieli nejustificate care nu contribuiau deloc la sănătatea firmei. Ce am făcut în acel moment?

Cred că cel mai bine ar fi să-ți răspund printr-o imagine.

Sursa: Doctor Business, prelucrare în canva.com

A fost vorba doar de o aplicație care m-a învățat în 5 secunde ce înseamnă o afacere profitabilă. Tot ce a fost nevoie să fac a fost să încarc balanța contabilă și în câteva fracțiuni de timp am primit un raport amănunțit în care am descoperit recomandări extrem de prețioase, printre care țin neapărat să menționez că am primit răspunsul la întrebările: cum transform costurile în profit? Cu ce marje de profitabilitate am vândut? Care e starea de sănătate a firmei și cum pot îmbunătăți performanțele financiare? De ce banca mi-a respins cererea de finanțare? Și multe altele.

Practic doar prin câteva click-uri am avut parte de un…

Consultant financiar care a vorbit pe limba mea

Mai mult de atât, mi-a înțeles viziunea și rezultatul a fost unul cât se poate de personalizat. Am aflat și care îmi sunt punctele tari și care sunt principalii indicatori de performanță.

Sursa: Doctor Business

Toate acestea fără timp pierdut prin trafic, fără să mă văd cu cineva, chiar fără să ies din casă.

OK, ok. Știu la ce te gândești acum, pare prea frumos tot ce ți-am spus până acum. Și cel mai probabil te aștepți ca o un astfel de raport să coste câteva sute bune de euro. Exact așa credeam și eu la început, prețul este unul mult mai accesibil decât îți poți imagina.

E vorba de doar 50 de lei. Da, ai citit bine.

Îți promit că după ce folosești o singură dată aplicația, o vei recomanda mai departe.

.

Articol scris cu drag pentru Superblog 2022.

Un gând despre „Cabinetul digital care îți salvează buzunarul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.