Sănătate pe masa plină

De-a lungul vremii am împărțit diferite sfaturi și metode pentru un stil de viață cât mai sănătos. Dacă te regăsești prin acești cititori, am vești bune. Tradiția continuă.

Ceva îmi spune că și tu (la fel ca mine) ești o persoană care pune mare preț pe sănătate. Dacă am dreptate, textul de astăzi este scris special pentru tine.

Dă-mi voie să îți fac cunoștință cu prietenii de la ORGRAN. Misiunea lor este să îți ofere o plajă cât mai bogată de produse alimentare naturale care nu conțin gluten și alergeni. Cu alte cuvinte, dacă ești o persoană vegetariană sau vegană, ei îți oferă o opțiune de luat în calcul. Pentru că știm cu toții cât de greu e să găsim produse de specialitate din această nișă.

🥦

De menționat este faptul că ei dețin un certificat de la Institutul pentru Siguranța Alimentelor, astfel nu mai ești nevoit să mai ai îndoieli cu privire la calitatea produselor. De asemenea alimentatele de pe site nu conțin grâu, ouă, gluten, lactate, drojdie, nuci sau soia. Filozofia pe care se bazează e una cât se poate de solidă, nici-un ingredient ce poate afecta mediul sau animalele. Totodată îți asigură aportul nutritiv necesar unui stil de viață cât mai sănătos.

Mici recomandări magice

O să îți placă ce urmează să îți prezint, în special dacă intenționezi să începi o dietă fără gluten sau pur și simplu îți dorești să faci un pas în direcția sănătății.

Când a fost ultima oară când ai mâncat pâine uscată? În cazul în care a trecut ceva vreme de atunci, te invit să arunci un ochi la oferta și beneficiile de pe pagină. Știu că ești atent cu fiecare calorie cu care intri în contact, însă de data această poți să stai liniștit, pâine uscată nu îți afectează în nici-un fel silueta de campion.

🍞

Iar dacă tot am pomenit de campioni, lasă-mă să îți prezint niște super cereale, bineînțeles fără zahăr sau fără ceva care îți poate crea neplăceri în situația în care ai anumite alergii alimentare.

Varza Kaze îți spune ceva? Află că și ea este un super aliment. Această varză, trebuie să recunosc că am încercat-o pe propria piele și am rămas plăcut surprins. Pe lângă faptul că are un gust ce emană vigoare și prosperitate, are și un număr semnificativ de beneficii. Printre care țin neapărat să amintesc că e o sursă de antioxidanți, conține vitamina C, protejează inima, reprezintă un bun aliat în curele de slăbire și îmbunătățește sănătatea ochilor.

Hai să îți arăt cum s-a îmbinat și cu spiritul meu artistic.

👩‍🍳
Sursa: Arhiva personală

Îți las și un scurt videoclip, poate te inspiră și mai mult, cine știe.

Nota: Acest articol a fost scris cu drag pentru Superblog 2022

Sursa foto: Nextstep.ro, arhivă personală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.