Un anotimp, Biano și un prieten

Ține-te bine că astăzi se anunță o vreme numai bună de povestit. Un fel de ultima oră de dirigenție, chiar înainte să se încheie mediile. În care fiecare elev e liber să își spună trăirile, amintirile și numele profesorilor de care se bucură că a scăpat.

Înainte să merg mai departe, vreau să mă asigur că faci cunoștință cu Biano. În cazul în care mă citești de mai multă vreme, sunt convins că îți aduci aminte de ei. Prin toamnă am mai scris un articol legat de felul în care te îți pot transforma locul de muncă din propria casă, pe care te invit să-l citești. Ca să rezum cât mai simplu modul în care te pot ajuta îți voi spune doar atât: Biano îți pot aduce mall-ul preferat la tine în dormitor. Da, ai auzit bine.

Cu alte cuvinte, Biano reprezintă unul din cele mai importante motoare de căutare pentru mobilă și decorațiuni. Aici vei găsi un număr semnificativ de produse care se aliniază într-o armonie deosebită cu dorințele tale. Cu acest prilej invit pe scenă…

Un invitat special

Știu că și tu ai acel prieten care te poate face fericit fără să scoată un cuvânt. Prietenul pe care n-ai cum să te superi vreodată. Și care îți e loial până la sfârșitul vieții. Așa-i că ți-a venit un nume în minte?

Dă-mi voie să îți prezint cine se ascunde sub descrierea de mai sus.

Fă cunoștință cu domnul Colonel! (N-ai cum să spui că nu e un nume memorabil)

Are doar 10 luni și abia astăzi și-a făcut debutul pe blogul meu. Numai eu știu ce scandal a făcut să obțină acest lucru. Seară de seară, lătra din toți plămânii că nu am grijă de el. Ți-aș spune o înregistrare să vezi modul în care încerca să mă șantajeze emoțional, însă n-am primit permisiunea lui.

Știi cum rapperii mereu au un inamic imaginar cu care se ceartă pe piese? Pentru Colonel eu sunt acel personaj negativ și la cum îl cunosc, are deja câteva albume pregătite pentru mine.

Locul preferat de joacă

Aici vreau să îți mărturisesc că nu m-a amenințat că mă mușcă dacă nu vreau să cooperez. Și nici nu mi-a promis că mă ține în casă până la vară dacă nu pun o poză cu spațiul lui preferat de antrenament. A fost să zicem, o decizie din ”pură inițiativă”.

Aici se desfășoară toată acțiunea. Încă nu e miezul primăverii să vedem și pomii înfloriți, dar la ora actuală, așa se prezintă terenul. Pentru mine grădina a fost mereu un loc al inspirației, de mic îmi plăcea să vin aici și să mă învârt în toate direcțiile gândindu-mă la tot felul de nebunii. Îmi asumam riscul de a crede vecinii că n-am toate țiglele pe casă.

Chiar e un sentiment deosebit să fii înconjurat de iarbă verde și să ai în mână o carte bună. Dacă stau să mă gândesc, grădina a fost aliatul meu principal pe toată durata pandemiei. Și n-ai idee cât de mult se bucură și colonelul că are un loc în care să se ia la întrecere cu mine.

Încercam să-mi imaginez cum pot face din acest loc, unul cu și mai multă încărcătura emoțională. Mă uitam pe site-ul celor de Biano pentru câteva produse de grădină care să-mi coloreze grădina, că tot a venit primăvara. N-am să te mint, câteva click-uri au fost și am dat peste următoarea poză.

Cât de bine s-ar potrivi acest balansoar în peisaj? Am mai găsit câteva obiecte ce mi-ar prinde bine prin casă și am rămas plăcut surprins de unele aspecte, însă despre ele îți voi vorbi puțin mai încolo.

Cum tot ce se aproprie ziua Colonelului, m-am gândit să-i fac și lui un mic cadou. Că poate așa, se mai liniștește și el. Bănuiești la ce m-am gândit? Ok, îți voi arăta printr-o poză.

Cum ți se pare? M-ar pune în relații mai bune cu el? Răspunsul îl vom afla în 2 luni. Până atunci ți-am mai pregătit ceva.

Cinci motive prin care Biano îți poate fura inima

  • Poate cea mai importantă caracteristică e modul prin care poți căuta un produs doar prin introducerea unei imagini. Programul e bazat pe inteligență artificială și îți vine în ajutor cu obiectele disponibile pe site care sunt asemănătoare cu produsul tău.
  • Biano Studio. O mică unealtă magică care te îndeamnă să faci un exercițiu creativ prin care să îți construiești camerele ideale. Personal, n-am mai întâlnit nimic asemănător, iar dacă vrei să faci schimbări prin vreo cameră, Biano studio poate fi soluția.
  • Modul inovativ prin care se adaptează la fiecare sezon și îți oferă produse pe măsura imaginației tale
  • Pun mare preț pe veridicitatea imaginilor. Toate produsele din online sunt prezentate exact cum ar arăta în casele oamenilor.
  • Filtrele care sunt sortate pe categorii și care te aduc mai ușor spre produsul pe care îl cauți.

În final vreau să te las cu videoclip pe post de concluzie.

Acum vreau să te aud pe tine, ce planuri ai pentru această primăvară?

Sursa foto: Biano.ro și arhivă personală, editarea imaginii de copertă a fost realizată în canva.com

Nota: Acest articol a fost scris cu drag în cadrul competiției Superblog 2022.

5 gânduri despre „Un anotimp, Biano și un prieten

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.