Ștampila celui mai mare concurs de bloggeri

Când te gândești că de ani de zile, chiar mulți ani de zile se organizează de 2 ori pe an o competiție dedicată bloggerilor, nu are cum să nu trezească emoții faine în tine, în special dacă ești pasionat de scris.

În caz că încă n-ai ghicit numele concursului, îți spun că e e vorba de Superblog, o competiție care pentru mine nu mai e străină. Am participat și-n ediția de toamnă și am rămas cu o părere mai mult decât bună despre modul în care s-a desfășurat concursul. Mai mult de atât, după ce s-a încheiat ediția mi-am dat seama cât a contat pentru mine această experiență, Am acumulat mai multă încredere în abilitățile mele de scris, am simțit cum e să primești apreciere de la un sponsor (fie cu o notă mare sau o vorbă de încurajare) și poate cel mai important, am întâlnit un loc cu oameni asemănători mie, care se exprimă prin arta literelor. Să nu mai zic că am legat câteva prietenii cu alți concurenți. Toate aceste argumente m-au făcut să nu mai stau deloc pe gânduri cu privire la înscrierea în competiție. În viață nu sunt multe momente în care să putem spune că avem certitudini, însă acum tind să cred că e unul dintre acele momente. Am un sentiment foarte plăcut, atât îți pot spune.

Poate te întrebi cu ce obiective plec la drum. Singurul gând care vreau să mă însoțească în toată această călătorie e acela de a mă bucura de proces. Să ofer ceva din amprenta mea personală în fiecare rând scris. Atât.

Notele, premiile, colaborările vor veni doar dacă le merit. Iar acest aspect nu mai depinde mine.

Chiar mă bucur că începe, e un prilej foarte bun de a mai uita de toate evenimentele tragice care au loc în lume.

Sper că ți-a plăcut ce ai citit, iar dacă vrei să mi te alături în această cursă te invit să te înscrii aici.

Numai bine :)!

4 gânduri despre „Ștampila celui mai mare concurs de bloggeri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.