Buchetul recunoștinței

Îți promit că după ce citești articolul, o să ai la ce să te gândești!

N-ai idee de cât timp țin asta în mine, voiam s-o fac de mulți ani, însă nu am avut curajul necesar, nu știam cum să-mi exprim sentimentele sau poate eram prea mic să înțeleg ce înseamnă iubirea.

Totuși, simt că a venit momentul meu și vreau cu orice preț să-ți las acest text ca amintire, cât mai sunt pe pământ. Și să revenim aici, ori de câte ori inimile ne sunt încercate de nostalgie și dor. Îmi doresc să citim împreună rândurile acestea și peste zeci de ani,. să crem ceva nemuritor prin următoarele cuvinte.

Nu uita, educația mea ți se datorează ție, faptul că am ajuns până aici e în totalitate meritului tău, chiar și sângele meu, tot de la tine vine.

Dacă ar fi să pictez continuarea mesajului, aș face-o în auriu.

Îți mulțumesc!

Doar un singur cuvânt

Mai ții minte cum îmi alinai durerea? Cum fugeam și urlam că nu mă înțelege nimeni, apoi mă luai în brațe și-mi șopteai printre lacrimi: „Lasă că până te însori îți trece”

M-ai învățat să râd, să scriu, să iubesc, să respect, să iert, să ascult, să trăiesc. N-aș vrea să uit nici de vremea când stăteam la colț, când nu aveam voie afară sau de perioada când luau desenele vacanță. M-ai învățat să fac diferența dintre rău și bine. Cu toate astea, eram prea mic pe atunci să înțeleg de ce ai fire albe și riduri.

Nu vreau să uit de unde am venit, să prețuiesc fiecare moment trăit, să port în suflet fiecare om ce m-a ajutat. Că până la urmă, bogățiile mele cele mai mari sunt amintirile. Și asta nu mi-o poate lua nimeni.

N-aș vrea să uit nici gustul durerii sau spuma nedreptății, pentru că prin ele mi-am clădit personalitatea. Acum sunt recunoscător că s-au întâmplat toate lucrurile amare din viața mea, pentru că m-ai învățat să iert ca tine.

Abia acum realizez cât de norocos am fost să am parte de un model ca tine. Și pentru asta simt nevoie să îți spun că îți……

Mulțumesc!

Un cadou etern

Vreau să îți ofer ceva special, pentru că știm amândoi că avem ceva special. Iar acel ceva special ești tu.

De asta am avut grijă să îți ofer ceva cu o importanță deosebită. O mică atenție care să te facă să nu uiți niciodată ce ți-am spus azi.

Nu vreau să te fac mai curioasă, așa că o să îți spun direct la ce m-am gândit. E vorba despre niște bijuterii cu stocare inteligentă. Hai să îți arăt și o poză, să te familiarizezi mai bine cu conceptul și să-mi spui dacă sunt senzaționale sau dacă îți vor plăcea la nebunie.

sursa: https://www.anyoli.ro/, editare: canva.com

Cum ți se par? Care dintre ele crezi că te reprezintă cel mai bine?

Dacă ai curaj să mergi pe mâna mea, ți-as recomanda să te uiți la gama de brățări inteligente, pentru că ai de unde alege. În plus sunt brățări realizate manual, fapt ce păstrează naturalețea cadoului. Și după cum ai observat, sunt bijuterii premium cu o încărcătură emoțională extrem ce puternică, ce nu mai pot fi găsite în altă parte.

Dacă nici eu nu mai grijă de tine, atunci cine s-o mai facă?

Dă-mi voie să-ți spun și despre modul lor de funcționare, pentru că nu e deloc complicat. După ce ai ales ce bijuterie ți se potrivește cel mai mult și ce emoție vrei să te însoțească, trimiți cadoul în coșul de cumpărături și acolo selectezi mesajul care să-i dea viață cadoului tău. Și nu-ți fă griji, acest mesaj nu trebuie să fie obligatoriu de tip text, poate să fie și un video, o imagine sau chiar un document pdf.

Iar în final, folosești aplicația Anyoli pe telefon pentru a putea genera ori de câte ori vrei tu mesajul. Și știi ce e cel mai frumos? Eu voi vedea dacă te uiți în fiecare zi la mesaj.

Ce părere ai? Ai vrea să porți mereu cu tine amintirea acestui text?

Pentru că ai fost sursa mea de inspirație și vei rămâne o campioană pentru mine, mă voi asigura toată viața că vei trăi ca într-o poveste.

Te iubesc, mama!

Nota: Acest articol a fost scris în cadrul Superblog 2021 ediția de toamnă

Sursa foto:  www.anyoli.ro, editare: canva.com

Un gând despre „Buchetul recunoștinței

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.