Tu în ce îți calculezi energia?

Cu toate că starea mea de sănătate e una destul de precară în ultima perioadă, a ajuns și la mine carcalacul, însă nu e problemă. Nici măcar asta, n-a reușit să mă țină departe de scris. Am decis că nu vreau să treacă săptămâna fără să vin cu o nouă poveste.

Am aflat astăzi ceva foarte frumos și n-am putut să stau departe de acest subiect și să-l țin ascuns de tine.

Despre ce e vorba?

Despre energie. Ce urmează să împart astăzi cu tine, exact asta are la baza, o putere misterioasă care strălucește în interiorul tău și o pot simți și ceilalți. Mai mult de atât, eu aș defini întreg universul ca o energie, însă mă duc departe cu subiectul. Să revenim totuși la ale noastre.

De câte ori ți s-a întâmplat să vibrezi cu o persoană fără să vă spuneți nici un cuvânt? De câte ori ai simțit ceva ce n-ai putut să descrii în cuvinte când ai ținut pe cineva special de mână? De câte ori ți-ai schimbat total starea când ai început să-ți mângâi animalul preferat?

La toate întrebările de mai sus, miracolul s-a produs cu ajutorul energiei. Din fericire, prietenii de la StoneMania au dus acest răspuns la un cu totul alt nivel. Spun asta plin de entuziasm, pentru că știu cât de rare sunt aceste concepte, în special în partea Europei.

Îți spun cu toată onestitatea, că au niște produse la care poți să juri că sunt făcute în altă lume. Uite cum arată câteva decorațiuni. Și-mi place faptul că la baza fiecărei categorii de pe site, stă emoția și dorința reală de a ajuta oamenii. În caz că nu știai, unele cristale au și beneficii terapeutice și îți oferă un mic bonus.

Dacă mi-ai da acum ocazia să aleg unde aș direcționa acest bonus, aș răspunde fără să stau prea mult pe gânduri că vreau mai multă iubire și liniște în viața mea.

Editare foto: canva.com

Parcă mă oftic un pic că n-am aflat de ei mai repede, am niște prieteni la care sunt convins că le mai descrețeam fața cu așa cadouri.

Cam atât pentru azi. Ai grijă de tine:) !

Sursa foto: stonemania.ro, canva.com

Nota: Acest articol a fost scris în cadrul Superblog 2021 ediția de toamnă

Un gând despre „Tu în ce îți calculezi energia?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.