Invitație la terapie

De cât timp te așteptam…

Să ne povestim trăirile, neajunsurile, să ne colorăm istoria. Să ne acceptăm imperfecțiunea, să nu ne judecăm și mai apoi să lăsăm copilul din noi să vorbească.

Fără baliverne pe Wapp, fără apeluri pe mess, fără să fie nevoie să folosim emoticoane pentru a transmite ce simțim, fără notificări care să ne activeze senzorii reptilieni, fără să fim deranjați de niște ecrane albastre. Doar să fim.

Să fiu în fața ta și să îți las vocea să-mi bandajeze frustrările, să îmi poți alina durerile sufletești. Vreau să te descarci, să scapi de gândurile alea rele ce se repetă seara, înainte de culcare.

Să fim mai oameni, să ne bucurăm de o discuție autentică într-un loc loc unde să nu existe care să ne spună că nu e bine ce facem, un spațiu în care să nu existe cuvântul trebuie.

Să te las să-mi povestești lucruri ce n-ai avut curaj să le povestești în altă parte, să rămână secretele noastre care să nu poate fi dezgropate de nimeni.

Să te las să îmi spui care e cel mai mare vis al tău și câte sacrificii ești dispusă să înduri pentru el. Să îmi spui cât de mult te iubești, câtă grijă ai de propria persoană și cum te vezi prin ochii tăi

Să te simt, să mă simți, să te văd, să mă vezi.

Să am grijă de tine, pentru că reprezinți mai mult decât un rând dintr-un articol.

Să aflăm cine suntem cu adevărat și care sunt dorințele care ne dau poftă de viață.

Și ar mai fi atâtea de spus.

N-am să te mint, îmi place la nebunie să vorbesc cu tine, de asta, simt să îți fac un cadou, ceva ce o să te încălzească pe interior. Cred în puterea lui terapeutică și știu prea bine că ești o persoană atentă la micile detalii și știi că mereu ți-am oferit ce e mai bun. Țin la sănătatea ta și la tot ceea ce reprezinți. De asta îți ofer o cană din ceva special care o să te ajute să muți munții.

Mă crezi dacă îți spun că și bunicii noștri au băut din acest ceai? Tradiția lui dăinuie de aproape 100 de ani. Și sunt convinși că mulți oameni au avut aceste emoții când au gustat prima oară din acest ceai.

Și știi ce e și mai frumos? Faptul că ne promovează valorile de viață, naturalețea, încrederea în noi, respectul și stilul de viață sănătos.

Îmi vei mulțumi mai târziu. Vino să stăm de vorbă :).

Sursa fotografiilor: Arhivă personală

Nota: Acest articol a fost scris în cadrul concursului SuperBlog, ediția de Toamnă, 2021, în vederea probei cu numărul 3: Alegeri naturale de la Fares.

Un gând despre „Invitație la terapie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.